• Välkommen till västprojekt

Fastigheter

image
Kilsundsgatan 5, Borås

Kilsundsgatan 5

En industribyggnad med kontor och verksamhetslokaler. Fastigheten ligger  i ett bra läge i Getängens industriområde som är under omvandling till bostäder.
image
Getängsvägen 6, Borås

Getängsvägen 6

En gedigen tegelbyggnad med kontor och verksamhetslokaler. Fastigheten ligger  i ett bra läge i Getängens industriområde som är under omvandling till bostäder.
image
Eckens Väg 22 – Partille

Eckens Väg 22

Fastigheten är belägen i Eckens industriområde. Avstånd till Partille centrum är mindre än 1 km och ca 9 km till Göteborg C.
image
Teknikvägen 4-6

Teknikvägen 4-6

Fastigheten ligger 4 km norr om Stenungsund i Ödsmåls industriområde. Tomtareal på ca 20 400 kvm och byggrätt ovan mark på 7932 kvm.
image
Grönbogatan 5 Borås

Getängen 22 I den nordvästra delen av centrala Borås ligger stadsdelen Getängen, ett område som idag i huvudsak består av småindustri och sällanvaruhandel av brokig och osammanhängande karaktär. Området planeras på sikt att konverteras till blandstad med bostäder och verksamheter. Inom Västprojekts fastighet kan uppföras ca 300 lägenheter tillsammans med närservice och mindre verksamheter.  
image
Såld Ringön

Industrifastighet på populära Ringön med adress Stenkolsgatan 5. Fastigheten har  ett magnifikt läge på Ringön med sin närhet till vatten och de centrala delarna av Göteborg. Fastigheten är fullt uthyrd.
image
Såld Ringön

SÅLD 2017

Industrifastighet på populära Ringön med adress Kolgruvegatan 12. I fastigheten bedrivs ett kreativt hus som för samman individer, företag, organisationer och start up’s under ett och samma tak.
image
Ringön

Ringögatan 5

Industrifastighet på populära Ringön med adress Ringögatan 5. Hyresgäster i  fastigheten är bl a Inet AB och Göteborg Vatten & kretslopp.